Philips Lighting, Lider global în iluminat

Philips Lighting este lider global în produse, sisteme și servicii de iluminat. Înțelegerea profundă a efectului pe care lumina îl are asupra vieții oamenilor împreună cu know-how-ul tehnologic deținut ne permit să inovăm în domeniul iluminatului digital și inteligent. Suntem lider global al pieței de sisteme de iluminat conectate și de servicii și, sub umbrela Internet of Things, oferim mai mult decât lumină și transformăm spațiile urbane, clădirile dar și locuințele. Îmbunătățim vieţile oamenilor oferind soluţii de iluminat inteligente, complete şi inovatoare, atât pe piața de consum cât și pe cea profesională. 

Iluminatul este un factor strategic și determinant în planificarea urbană, crează ambianţa necesară integrării sociale şi sprijină municipalităţile în atingerea obiectivelor de sustenabilitate și durabilitate.Am realizat împreună cu partenerii noștri numeroase proiecte de referință în iluminatul arhitecturat și stradal la nivel național, cu precădere în marile centre culturale ale României. 

Lumina este, mai presus de toate, o oportunitate de a crea spațiu si de a îmbunătăți calitatea vieții. Promovăm soluțiile de iluminat eficiente energetic, cu impact redus asupra mediului inconjurator și noile soluții de iluminat cu LED, mult mai eficiente decât sursele clasice, cu consum redus de energie, durată de viață de până la 40 de ori mai mare și lumină prietenoasă (fără emisii IR și UV).