Ioana Ionescu. YVY, la feé urbaine

credit foto Forbes România

credit foto Forbes România

Ioana Ionescu provine dintr-o familie de meșteri artizani și știe totul despre genți. Le visează, le transpune pe hârtie, apoi în piele și astfel ele capătă viață și duc mai departe povestea meșteșugului. 

YVY a luat naștere în anul 1969, dintr-o dragoste profundă pentru genți și a continuat să crească frumos și armonios, datorită calității produselor și a pasiunii pentru marochinarie.

YVY lansează în fiecare an colecții speciale împreună cu influenceri de top din online-ul românesc precum Albertina Ionescu, Ana Morodan sau Carmen Negoiță, dar și colecții proprii, toate gențile putând fi personalizate și transformate într-un SMARTBAG.

În 2014, YVY a lansat SMARTBAG, un concept unic în România, care presupune adăugarea unui sistem de încărcare a gadgetului preferat în interiorul fiecarei poșete.

Cu o tradiție de peste 40 de ani, cu o echipă ce lucrează cu dedicare, cu preocupare față de nevoile femeii YVY și cu modele stylish, YVY este în prezent unul dintre cele mai îndrăgite brand-uri românești de genți și accesorii din piele.

Fiecare poșetă YVY poate fi personalizată prin alegerea tipului de piele, a culorii sau feroneriei, dar și prin monogramare - adăugarea numelui celei care o poartă sau includerea unui mesaj special în interior.

Femeile YVY nu se tem să fie prea feminine sau prea independente, prea sensibile sau prea puternice, prea serioase sau prea amuzante, să râdă sau să plângă cu lacrimi de fericire. Ele știu că pot fi toate acestea la un loc, în același timp, și în momente diferite. Deși sunt extrem de diferite în materie de stil, ceea ce au în comun este spiritul lor și gențile YVY – care le complimentează perfect personalitatea.