Intermedicas, Concierge Medical

Fondată în 2011, clinica Intermedicas oferă servicii integrate de investigații și tratament, fiind, totodată, singura din România care ajută pacienții români să obțină o a doua opinie medicală (second opinion), la medici renumiți, din țară și din străinătate. 

"SECOND OPINION înseamnă siguranţa diagnosticului corect şi accesul la cea mai bună soluţie de tratament pe care o oferă practica medicală la nivel internaţional. Pacienţii care aleg să solicite a doua opinie medicală au multiple beneficii: certitudinea diagnosticului, obţinerea unor alternative la planul actual de tratament sau accesul la servicii medicale, tehnici şi tehnologii avansate din străinătate”, explică Ana Maria Marian, Director General al Intermedicas.

Lansat la începutul anului 2015, programul Visiting Professors completează serviciile de Second Opinion oferite de Intermedicas, prin crearea unui context în care pacienții pot beneficia de consultații la medici de renume internațional. Lunar, peste 100 de  pacienți apelează la acest program, la specializări precum cardiologie – Dr. Dr. Youssef Tammam (Italia), urologie – Prof. Dr. Bob Djavan, Președintele Asociației Regionale Europene de Urologie, gastroenterologie - Dr. Roxana Sauer (Germania), ortopedie și medicină sportivă - Dr. Mircea Schmidt (Germania) sau chiropractică - Dr. Lou Jabobs (SUA) și Dr. Soheil Keynejad (Anglia).

La începutul acestui an, Intermedicas a lansat și abonamentul Concierge Medical, care propune o abordare modernă a relației medic-pacient: un medic  dedicat (Concierge Doctor) coordonează pacientul pe parcursul întregului proces de soluționare a problemei medicale. 
Abonații Concierge Medical beneficiază de acces nelimitat și prioritar la medici și clinici de top, doctor integrator de caz, second opinion medical, dar și de sute de investigații imagistice și servicii de laborator.