Autograf, O poveste româneasca de succes

photo © arhivă MATIUS

photo © arhivă MATIUS

La prima vedere, Autograf pare un brand occidental. Mulți sunt surprinși să afle că Autograf este un concept 100% românesc. 

Autograf este rezultatul intersecției dintre unul din cei mai renumiți importatori de articole de papetărie din România, cel mai renumit arhitect de retail din România și una dintre primele agenții de branding din România, din Iași.

Credem că cele mai bune rezultate cer cele mai bune instrumente, astfel că Autograf este singura rețea de magazine de papetărie din România dedicată papetăriei de prestigiu. 

Autograf este un spațiu deosebit, în care papetăria de prestigiu întâlnește consultanța profesională. Un loc în care poți experimenta produsul și poți alege ceea ce ți se potrivește.

Autograf este primul magazin din România dedicat exclusiv vânzării obiectelor de pe şi din jurul biroului tău, tot ce nu ţi-ai putea imagina că există mai bun pe lume, pentru a-ţi face viaţa la birou o adevarată plăcere, de la articole de papetărie și birotică, la instrumente de scris, jucării educative și cadouri de business.

Autograf se înscrie în rândul poveștilor de succes mândre că s-au născut în România.

photo © arhivă MATIUS

photo © arhivă MATIUS