Medicum, Medicină cu suflet

Medicină fără empatie? Nu credem în asta. Tehnologie fără răbdare? Nu funcționează. La Medicum, noi împletim știința cu pasiunea. Cea mai avansată tehnologie, cu medici experimentați și dedicați. Credem că fiecare pacient este unic-de aceea oferim consultații personalizate și analizăm în profunzime fiecare problemă, ca să alegem cele mai bune soluții. Găsești tot ce ai nevoie sub un singur acoperiș, în clinică noastră din nordul Capitalei, într-o zonă verde și selectă.

La Clinica Medicum, binele tău este misiunea noastră. De aceea, am ales cea mai avansată tehnologie, în premieră în România, și am format o echipă de medici de elită, din toate domeniile medicale. Pentru ca tu să te simți în siguranță.

În fiecare zi, la Clinica Medicum, împletim știința cu pasiunea, inovația cu empatia și experiența cu compasiunea. Ne luăm răgazul să cunoaștem și să înțelegem fiecare pacient și oferim consultații personalizate, pentru că doar așa putem găsi cele mai bune soluții, la orice problemă medicală.

Și pentru că știm cât de prețios este timpul tău, am adus într-un singur loc toate specialitățile medicale de care ai nevoie. Avem specialiști și soluții pentru întreaga familie, de la cardiologie, chirurgie plastică și dermatologie, până la pediatrie, obstretica-ginecologie, imagistică medicală, alergologie , endocrinologie, hematologie și medicină generală.

Tot la Clinica Medicum, găsești specialiști în nutriție, recuperare medicală, ORL, psihiatrie, urologie, ortopedie și terapii complementare. 

Tratăm și prevenim, totul într-un singur loc, la standarde europene.

“La Medicum, facem TOTUL PENTRU SĂNĂTATE”, dr Cristian Nicolae - Director Medical Medicum .

George Bălan, Gelato D'Amore

Gelato D'Amore, o poveste de iubire cu George Balan

Gelato D’Amore este numele sub care o familie din România produce gelato –
varianta proaspata, clasica, artizanala, traditionala si naturala a
înghetatei.

Povestea Gelato D'Amore nu se bazeaza pe o filozofie complicata si nu are
intentia de a fi unica sau grandioasa.

A pornit de la o idee simpla, credinte nesofisticate si o dragoste mare.
Ideea simpla este sa avem o afacere frumoasa.

Credem ca se poate munci cu zambetul pe buze, cu buna vointa si buna
dispozitie.

Credem ca frumusetea este o promisiune pentru fericire.

Dragostea noastra mare este dragostea pentru gelato.
Gelato nu este o marfa, nu este un produs, nu este un desert.
Este un pretext pentru a trai frumos si a ne lasa mereu sedusi.
Este o poveste de iubire.

Am putea sa iti spunem si mai multe pentru ca ne plac povestile, dar am
prefera sa te cunoastem.

Si sa ne cunosti si tu pe noi. 

www.gelatodamore.ro

Proud to be Franke, Colecţia 4 YOU

Franke lansează pe piața locală patru noi sisteme ce oferă soluții integrate pentru bucătării: Crystal, Mythos, Maris și Smart, linii complete dezvoltate pentru a răspunde tuturor așteptărilor consumatorilor în ceea ce privește design-ul dar și performanțele tehnice. 

“În urmă cu aproape 20 de ani, Franke a introdus conceptul de soluție completă pentru bucătărie în Romania, oferind consumatorilor nu doar produse, ci familii de produse cu același design, care pot fi adaptate oricărui tip de bucătărie. Prin noua colecție aducem cele mai noi tendințe în materie de soluții integrate pentru bucătării, aproape de clienții din România care apreciază calitatea, tehnologia modernă și care pun preț pe un design care să le reflecte stilul de viață” Florin Porojan, Director General Franke România. 

Fiecare dintre aceste familii răspund nevoilor unor categorii de clienți diferiți ca stil și preferințe estetice, dar asemănători în ceea ce privește așteptările de calitate premium și fiabilitate.

Bucătarii la modă vor aprecia formele concise din designul îndrăzneț al Franke Mythos. Componentele seriei Franke Mythos se potrivesc  perfect unele cu altele, integrează liniile elegante si design-ul atemporal cu o tehnologie sofisticată.

Familia de produse Franke Maris este caracterizată printr-un design funcțional și o formă practică și minimalistă. Un sistem de bucătărie ușor de utilizat, care oferă bucuria de a găti simplu și eficient. Franke Crystal creează atmosfera și mediul potrivite pentru a transforma bucătăria într-o simfonie luminoasă de oțel și sticlă albă sau neagra.

Familia de produse Franke SMART este noul sistem complet de bucătărie  ce oferă valoare maximă a investiției, tehnică de ultimă ora în materie de operabilitate și un design atemporal.
 

DACIKA, Casa de bijuterii Micri

Dacia este mai mult decât ținutul dintre Nistru și Tisa, ale cărui nemăsurate bogății naturale și spirituale au fost apărate de-a lungul secolelor, cu curaj și îndârjire, de oameni inteligenți, de animale legendare și de zei puternici. 

Dacia este mai mult decât legiunile, regimentele sau brigăzile înființate ca să îl apere. Dacia este mai mult decât un nume de marcă comercială, un brand sau un produs. Dacia reprezintă patrimoniul cultural transmis de-a lungul generațiilor, de mai bine de două milenii. Dacia inseamnă energia spirituală a înaintașilor, Dacia inseamnă moștenirea lăsată urmașilor.  
Dacia este conștiință dăinuirii.  
   
Din Dacia, tezaur al culturii și civilizației pe care cu mândrie o reprezentăm, am cules cu dragoste și pasiune emoțiile și simbolurile pe care le-am investit în colecția DACIKA. Marcă comercială inregistrată a casei de bijuterii Micri, DACIKA este proiecția în prezent și în viitor a unui trecut imemorial, marcat de o impresionantă mitologie și de simbolistică remarcabilă.   
   
Lupul dacic este principală sursă simbolică a colecției DACIKA. Împrumutându-și forma stindardului purtat în luptă de războinicii daci, Dracon reprezintă sincretismul spiritual lup-dragon-șarpe ce a devenit simbol al civilizației geto-dace. Acesta înglobează elemente totemice, cu rol protector și inițiatic. Incărcătura sa simbolică îl plasează în teritoriul mitologic al zeului suprem Zamolxis și îl conectează cu legenda Marelui Lup Alb. Dracon este considerat în cultura populară drept protector al dacilor și al urmașilor acestora.  

Pentru realizarea acestei bijuterii au fost folosite, cu mândrie și pasiune, simboluri de origine geto-dacică.  Acestea îi conferă un rol spiritual de protector al persoanei ce o poartă, împrumutându-i acesteia curaj și energie creatoare.  

Călin-Andrei Stan, Drumul către National Geographic

photo © Călin-Andrei Stan

Îmi plac aventurile, provocările și ador să descopăr locuri noi. Într-o zi am decis să renunț la viața de programator și să aleg calea artei, dedicându-mă în totalitate proiectelor fotografice.  
  
Pasionat de fotografie încă de pe băncile școlii, am avut primul interviu într-o revistă de specialitate în anul în care mă pregăteam de admiterea la o facultate cu profil informatic. Mi-am făcut “intrarea” în fotografia comercială în timpul facultății, iar de acolo și până a mă dedica full-time fotografiei nu a mai fost decât “un pas” - care a durat câțiva ani buni – dar care mi-a schimbat viața. 
Astăzi, am 30 de ani și o companie care se ocupă de proiecte foto-video, care îmi permite să fac ce mi-am dorit de la început: să fiu liber, să călătoresc, să nu stau “intre patru pereti”. 

Acum un an am decis că am nevoie de o schimbare de perspectivă și am lansat proiectul TheDrone.ro, un brand dedicat fotografiilor și filmărilor aeriene. Odată cu el am lansat proiectul “Infinite road to Transylvania”- o radiografie aeriană a șoselelor României. 

După ce imaginile mele cu șoselele din România au fost publicate în ediții Național Geographic din SUA până în Australia, după ce “Romania” a ajuns în CNN, BBC, Time, Business Insider, Frankfurter Allgemeine, CN Traveler și Washington Post, pot spune că proiectul meu a primit și prima recunoaștere “oficiala” internațională. Fotografia pe care am făcut-o, cu drona, la Cheia, a câștigat locul al II-lea în cadrul celui mai mare concurs internațional de fotografii din dronă, organizat anual de comunitatea Dronestagram împreună cu Național Geographic. Aceste apariții mi-au deschis drumul și spre o colaborare cu Național Geographic România, pe care am început-o în luna Ianuarie.  

Aventura cu drona prin România continuă! Uneori e suficientă o idee simplă, de efect, pentru a ajunge departe.